De Senseo is tegenwoordig bij vrijwel iedereen bekend. Veel mensen hebben hun koffiezetapparaat zelfs weggedaan en drinken alleen nog maar Senseo. Door een pad in het apparaat te stoppen en op een knop te drukken zet je een of meerdere koppen koffie met de Senseo. Hierdoor kan er gericht koffie gezet worden en heb je altijd verse koffie. Ook is het maken van een kopje senseokoffie aanzienlijk sneller dan het maken van een kopje filterkoffie.
Door het denderende succes kwamen er steeds meer verschillende bedrijven die pads produceerden en ook steeds meer verschillende smaken. Daarnaast kan de Senseo tegenwoordig ook gebruikt worden voor het zetten van thee en chocolademelk. Zo heeft Chocomel ‘Senseo hot Choco’ op de markt gebracht.
Er zijn al 3 generaties geproduceerd, met de 4e generatie van de Senseo is het zelfs mogelijk zelf de hoeveelheid koffie te produceren. Gezien het veelvuldige gebruik en de hoeveelheid bedrijven die producten voor de senseo ontwikkeld hebben zal dit concept voorlopig nog wel in onze omgeving te vinden zijn.


nl.wikipedia.org/wiki/Senseo
0 Responses

Een reactie posten